Målare i Malmö

Ibland är det krångligt att hitta lediga målare i Malmö. Lugn, vi hjälper dig genom vår offertförmedling. Målare.se är en matchningsmotor som hjälper dig att få upp till tre anbud på måleriarbetet som skall utföras. Din tid är förmodligen värdefull så slösa den inte på att jaga målerifirmor som inte har tid att åta sig ditt uppdrag.

Om Målare.se

Vi på Målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Malmö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Malmö finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Malmö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Malmö

Det bor 298503 personer i Malmö och senaste året har 5054 personer flyttat in till kommunen. I Malmö fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen målare.

Källa: SCB.

Att anlita målare

Det kan verka enkelt att måla väggar, men det är mycket mer som ingår i måleriet som t.ex. bredspackling som både är väldigt tidskrävande och svårt att få till på ett bra sätt. Det är även svårt att få till mönstrade tapeter snyggt och även finsnickerier är svårt att få till bra. Det lönar sig ofta att anlita en målare från början, då det går väldigt mycket snabbare, det blir bra resultat samt att det har en lång hållbarhet. Detta beror på deras tekniker, verktyg och kunskap. I en målares yrke ingår även att förbereda underlaget för målning för att just få det fina yttret och den långa hållbarheten. Det är just underarbetet som ofta utmärker att det är en målare som har utfört arbetet, de vet hur viktigt underarbetet med spackel, slipning och grundfärg är.

Se till att målaren har en F-skattesedel och ansvarsförsäkring, annars kan det bli problem och dyrt för dig sen. F-skattesedeln är en säkerhet att företaget sköter sina betalningar.

Självklart kan man välja den första bästa målaren man hittar, men då får du också räkna med att få ett dyrt pris och risken finns för att det är någon oseriös. Välj ett bland olika målerier och be om offerter från dem, när du fått offerten så kan du lätt jämföra priserna och vad som ingår i priset. Som kund ska du få fram varför du just ska välja det måleriet. Be dem redan i offerten skriva ner tydligt vilka material de ska använda och så att allt ingår. Kolla även upp om de är anslutna till någon branschorganisation, de flesta seriösa är medlem i någon organisation.

Kräv referenser på tidigare arbeten så du kan ringa dit och kolla om de är nöjda och så de inte har haft något problem med målaren.

Målare är experter inom sitt område så rådfråga gärna, de har ofta full koll på hur färger beter sig i olika miljöer.

Förklara för målaren precis så som du vill ha det så slipper det bli missförstånd.

Glöm inte bort att du har möjlighet att använda dig av ROT-avdraget. Som ensam kan du dra av upp till 50 000 kr per person i hushållet.

När arbetet är avslutat så kan du försäkra dig om att arbetet är bra gjort om du anlitar en besiktningsman som kollar så arbetet är utfört på ett korrekt sätt.

Det finns över 170 olika företag som håller på med måleri i Malmö.

check icon

Spara tid.

Lägg inte tid på att leta fram målerifirmor.
Bli kontaktad av seriösa företag.

check icon

Spara pengar.

Låt målarna tävla om uppdraget.
Då vet du att du inte betalar för mycket.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är gratis och utan förpliktelse.
Välj fritt om du ska tacka ja till något erbjudande.

Få erbjudanden nu!