Hitta målare till din BRF eller samfällighet

Jämför offerter. Spara tid och pengar.

Jämför lokala målare till din BRF

Är det dags för föreningen att anlita en målare? Få kontakt med lokala målerifirmor genom att fylla i formuläret på den här sidan. Du använder tjänsten gratis och utan någon förpliktelse att tacka ja.

Att välja rätt målare för din BRF

Att välja målare för BRF:ens räkning kan kännas som ett stort ansvar. I föreningar med många fastigheter blir uppdraget omfattande. Självklart vill man att slutresultatet ska bli snyggt och hålla under många år, och samtidigt ska det fungera inom föreningens budget. En bra start på projektet är att jämföra flera målare och deras priser.

Ett enkelt sätt att komma igång är att använda formuläret på den här sidan. Då blir du kontaktad av maximalt 3 målerifirmor som arbetar i ert lokala område. Jämför målarnas erfarenheter och priser, känn av vilket förtroende ni får, och välj den firma som känns bäst för er. Eller så väljer ni ingen alls – ni förbinder er inte till något genom att använda formuläret.

Hitta målare för BRF

Undersök totalkostnaden för BRF:en

Genom att prata med flera målare och jämföra deras offerter kan du ta reda på hur mycket föreningen bör betala för arbetet. Men kom ihåg att billigast inte alltid är bäst. Ett beständigt resultat innebär att det kommer dröja innan ett underhållsbehov dyker upp igen.

Tips: Målerifirmorna som är anslutna till Målare.se känner till att de tävlar om uppdraget. Då blir det särskilt viktigt för dem att inte sätta för höga priser på sitt arbete – och du kan enklare hitta ett bra alternativ för föreningens ekonomi.

Jämför lokala målare

check icon

Spara tid.

Lägg inte tid på att leta fram målerifirmor.
Bli kontaktad av seriösa företag.

check icon

Spara pengar.

Låt målarna tävla om uppdraget.
Då vet du att du inte betalar för mycket.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är gratis och utan förpliktelse.
Välj fritt om du ska tacka ja till något erbjudande.

Få erbjudanden nu!